Драги ђаци,


         Обавештавамо Вас да смо у сарадњи са компанијом LINK group обезбедили бесплатне онлајн курсеве енглеског језика за три ученика наше школе.


        ITAcademy као део компаније LINK group овим курсевима пружа одличну прилику ђацима који желе да усаврше и унапреде своје знање енглеског језика да постану што успешнији у даљем образовању и касније у послу.


        Наши добитници бесплатних онлајн курсева енглеског језика су: Миа Станковић, Урош Стојановић и Вељко Лаутаревић ученици осмог разреда. Ово троје вредних ђака постигли су изузетне резултате на такмичењима у претходној школској години и активни су учесници школских културних активности. Жељни знања, Миу Станковић и Вељка Лаутаревића, овог лета пут науке одвео је у истраживачку станицу Петница. Ови курсеви помоћи ће им да своје знање још више усаврше. Они ће добити поклон код са којим остварују бесплатан курс. Након што добијени код унесу на страни пријаве добиће на мејл сва потребна упутства за похађање изабраног онлајн курса.

 
        Позивамо све ђаке да се активно укључе у усавршавање знања енглеског језика како би тиме себи отворили што више могућности за даље образовање и развој каријере.

ITAcademy - WEB страна компаније

WEB страна за пријаву на курс енглеског језика

https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog